Välkommen till JE isolering AB

med Last & lyft i Visby

JE isolering AB är stolta över att även här vara ledande på Gotland. Med över 35 års erfarenhet hos flera av våra sanerare kan vi stolt säga att vi levererar, effektiv snabb och framför allt säker sanering för både anställda och omgivning.  Vi är naturligtvis fullt godkända hos både personal och företag och har dessutom tillstånd för att frakta asbest till deponi.


När vi påbörjar ett jobb börjar vi alltid med att träffa kunden på arbetsplatsen för att tillsammans med kunden gå igenom vilken typ av sanering som krävs, i dom flesta fall tas även prover som skickas på analys för att säkerställa innehåll av asbest i materialet. Efter det så berättar vi vilka förutsättningar som krävs för att vi skall kunna utföra arbetet. Det sista som görs innan vi startar är att en anmälan om rivning skickas till Arbetsmiljöverket 2 dagar innan påbörjad sanering.

Såhär kan det se ut vid en utvändig sanering på hamnen hos Cementa i Slite. För fler bilder, klicka på bilder i toppen så kan du välja referensjobb där


Je Isolering AB

Vibble drejargatan 4

622 59 VisbyJohnny Enderberg   0704-800574

Jens Enderberg       0707-518262

Jonas Enderberg     0707-661034


2014

Webb: Jens Enderberg

jens@jeisoleringab.se